Како да се ослободите од брадата

обично се претпоставува дека појавата на брчки на телото предизвикано од голем износот на вишокот на тежина, но тоа нема никаква врска со брадата. Кои се единствените методи на жените не се користи, со цел да се чувствуваат како најубаво, вклучувајќи ги и пластична операција. Всушност, овој метод е многу популарна со да се ослободиме од брадата, кои не ги сликам. Овој проблем влијае не само на старите и не само луѓе кои се со прекумерна тежина. Со ваков проблем може да се надмине без интервенција на специјалисти, но ќе мора да работат напорно.

Следно што ќе бидат презентирани некои вежби да се ослободиме од брадата. Ако вашиот случај не е премногу работи, вежби за еден месец да ви помогнат.

Видете исто така на тема:

Вие не може да се плати за одредено време за извршување на овие активности, како и да се направи со вашите секојдневни активности.

Првата вежба да се ослободи од брадата: Замислете дека вашата брада стана огромен 100 кг тежина и треба да се подигне. Сите тензија на мускулите на вратот, да се подигне главата и го фрла назад. Овие движења се повторува повеќе од 6 пати.

На втората вежба да се ослободи од брадата: C, власта ги повлечат надолу на долната усна (заби да се види). Повторете ја оваа вежба за 5-7 пати.

Третата вежба да се ослободи од брадата: Ставете тупаница под брадата. Понатаму, и покрај отпорот на рацете, отворена уста. Направете го ова за 6-10 пати.

Како да се ослободите од брадатаЧетвртиот вежба да се ослободи од брадата: Земете го заврти главата на десната страна на вилицата, се движи на десно рамо. Вршење на исти движења на левата страна. Изведување на околу 4-6 пристапи.

Петтиот вежба да се ослободи од брадатаВо унапредување на вилица напред и нагоре, zaprokinte главата назад, како да се обидува да стигне до врвот на носот. Повторете ја оваа вежба 5-6 пати.

шест вежби да се ослободи од брадата: Се нанесува на дланка на градниот кош малку под клучната коска и повлечете надолу. Цврсто притиснете на усните, малку ги вртејќи ја во цевка. Држете оваа локација за 5-6 секунди, а потоа се земе одмор. Вежба треба да се врши за петнаесет или дваесет пати.

седмиот вежба да се ослободи од брадатаЗа оваа вежба, треба да се подготви малку. Земете влажна крпа и ригидна, во раствор од вода и 1 на натриум лажици сода. Ние го исклучите крпа во flagellum и избран брадата околу 3-4 минути, држејќи крпа со двете раце на двете страни. Оваа вежба има позитивен ефект врз кожата.

Горенаведените вежби ќе ви помогнат да се ослободи од двојно брадата.

Бидете здрави и убава!

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Како да се ослободите од Lisp возрасниКако да се ослободите од Lisp возрасни
Како да се ослободите од двојно брадата, видео за обукаКако да се ослободите од двојно брадата, видео за обука
Како да се ослободите од акните во домот на лицетоКако да се ослободите од акните во домот на лицето
Како да се ослободите од двојно брадата брзоКако да се ослободите од двојно брадата брзо
Како да се ослободите од начините за да се ослободиме од брадатаКако да се ослободите од начините за да се ослободиме од брадата
Како да се ослободите од 2 брадатаКако да се ослободите од 2 брадата
Мозолчиња на брадатаМозолчиња на брадата
Вежби за деликатната кожа на лицетоВежби за деликатната кожа на лицето
Домашните средства за да се ослободиме од втората брадатаДомашните средства за да се ослободиме од втората брадата
Како брзо и ефикасно да се ослободи од двојно брадатаКако брзо и ефикасно да се ослободи од двојно брадата
» » Како да се ослободите од брадата

© 2011—2021 ma.ungurury.ru