Како да се ослободите од несаканите бремености народни лекови

Забремените додека сте во дилема - да се роди или не да се роди? И ако не се роди, како да се биде? Денес, се повеќе и повеќе жени се обратите за решение за антенатална клиника. Но, за жал, постојат и оние кои се обидуваат да се ослободат од овошје дома. Најчесто тоа е тинејџерки 13-16 години. Тоа едноставно не се за да се ослободи од несакана бременост, и не сфаќаат дека со тоа се изложуваат на голема опасност. Следниве методи на малтретирање не е пожелно време на претстојната бременост, немојте да се земе како водич за акција. Наместо тоа, како сигнал за веројатноста на опасни настани кои може да се случи како резултат на сето ова.

Значи, она што сега се прекине бременоста дома девојка - глупо?

Како да се ослободите од несаканите бремености народни лекови

Некои се купи во аптека билка наречен tansy, кој е познат како исклучително отровни растенија, направи лушпа од тоа во водена бања и се пие во мали дози во текот на денот. Пијте сите во една голтка, велат, мртов. Tansy предизвикува тешка мускулна контракција, која доведе до абортус. Но, ние мора да бидеме многу внимателни да не се предизвика крварење.

Други се многу топла бања со додавање на сенф во прав, што предизвикува силно зголемување на притисокот во крвните садови и, според тоа, силна матката крварење. Заедно со ѕидовите на контракции на матката треба да ја напушти овошје. Но, дали е сè е онака како што сакате? Се надевам дека секој го разбира она што може да се претвори загуба на крв?Некој само пиење млеко со додавање на јод за. Како мешавина предизвикува нагло проширување на крвните садови, што доведува до почетокот на менструацијата. Таквите мешавини, исто така, се високо токсични за фетусот.

Постојат оние кои што се неквалификувани или со вбризгување на пријатели хлорид. Кај луѓето што се нарекува топла шут. Ефектот е ист како оној од када со топла вода или млеко со јод. Но, сите видови на инјекции, донесено сам, може да имаат несакани ефекти на вкочанетост на смрт.

Многу, многу прибегнаа кон овој метод како дрога "postinor". Кој не знае оваа група контрацептивни пилули, кои дејствуваат врз хормоналната ниво е многу моќен. Таквите постапки не се во можност да го убие на фетусот. Само го носат моќна доза на хормони, штетни за мајката и фетусот.

А некој дури и успева да најде окситоцин, кој се користи во акушерството за индукција на породувањето.

Примери на примитивни начини да се ослободи од бременоста може да резултира со илјади, но, одлучи на таков чекор дама, треба да знаете дека ниту еден од нив не се појави од просторот убиени плодот на утробата. И - ова е, се разбира, ќе предизвика таа да скапува во шуплината на матката и, според тоа, на труење на крвта. И затоа, без оглед на ситуацијата што треба, јас ќе бара време и пари и да се направи клиника за абортус. Особено затоа што денес сè може да се направи без публицитет. Веќе на вашата работа точно пријавите никој нема.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Како да се ослободите од бременоста народни лековиКако да се ослободите од бременоста народни лекови
Да се ​​ослободиме од несакана бременост народни лековиДа се ​​ослободиме од несакана бременост народни лекови
Како да се ослободите од бременоста домаКако да се ослободите од бременоста дома
Употребата на tansy за лекување наУпотребата на tansy за лекување на
Индексот ПерлИндексот Перл
АбортусАбортус
На оптимална интервал помеѓу бремености - не помалку од еден и пол годиниНа оптимална интервал помеѓу бремености - не помалку од еден и пол години
Tansy се користи за третирањеTansy се користи за третирање
Прекинување на бременоста во рана фаза домаПрекинување на бременоста во рана фаза дома
Контрацепција: средства за заштита од несакана бременост кај женитеКонтрацепција: средства за заштита од несакана бременост кај жените
» » Како да се ослободите од несаканите бремености народни лекови

© 2011—2021 ma.ungurury.ru